Mineral Facial Hydro Dermabrasie 

De Mineral Facial Hydro Dermabrasie combineert verschillende huidverbeteringstechnieken voor de perfecte, gezonde huid.

Het toestel maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed!

Wat doet de Mineral Facial Hydro Dermabrasie?


  1. We reinigen en peelen eerst je huid op een zachte manier. Salicylzuur weekt overtollig talg uit je poriën los.
  2. Daarna is het tijd voor onze hydro dermabrasie. Een combinatie van een diepgaande reiniging en voeding van de huid door middel van solutions. We verwijderen onzuiverheden, bacteriën, overtollig talg en make-up restjes. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen in de huid ingebracht. 
  3. Insluizen van mesococktails. Het serum komt in een verneveling op je huid terecht via onze spray. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen. We werken met verschillende soorten mesococktails afhankelijk van je huidtype, noden van de huid en het resultaat dat we wensen te behalen.
  4. Vervolgens gaan we aan de slag met onze ultrasound. Door de frequente mechanische pulsen gaan we de bloedcirculatie bevorderen, huidspieren versterken en voedende werkstoffen kunnen dieper indringen
  5. RF-Lifting. De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron aanzienelijk bevorderd. Tevens wordt ook de bloedsomloop, lymfeafvoer en stofwisseling versterkt. De huid wordt strakker, gladder en ziet er frisser en jonger uit. Een facelift-resultaat!
  6. Koude hamer. De koude hamer verzacht de huid en sluit poriën, terwijl vocht in de huid stabiliseert en dit terwijl een masker in onze huid inwerkt.
  7. Verzorging met aangepaste crèmes.
Maak een gratis website.